Turkcell Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Zafer Önder İpek yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı PSV Eindhoven maçından beraberlikle ayrılarak Grupta avantaj yakalayan Fenerbahçe'de tüm gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Geçen hafta Konyaspor'u kendi sahasında 4-1 yenerek Süper Lig'deki kötü gidişe son veren Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Sarı-lacivertliler, ligde şu ana kadar yaptığı 4 deplasman maçında henüz galibiyetle tanışamadı. Fenerbahçe, 4 maçta 1 yenilgi, 3 beraberlik alırken, sadece 3 gol atabildi. Ligin ilk haftasında yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek, lige yenilgiyle başlayan sarı-lacivertliler, aynı statta Kasımpaşa'yı yenerek, deplasmandaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Fenerbahçe, şu ana kadar Kadıköy'de yaptığı 5 lig maçında ise 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Alex, Kezman ve Deniz yok!

Fenerbahçe'de sakat Alex ve Kezman'in yerine teknik direktör Zico kimi oyanatacağı konusunda kararanı verdi. Alex'in yerine Tümer Metin'e şans vermeyi planlayan Zico, Kezman'nın yerine ise forvette yine Semih Şentürk'ü oynatacak. Son taktik çalışmasını yapacak olan sarı lacivertlilerde son haftaların başarılı ismi Colin Kazım ile sakatlığı geçen ve yavaş yavaş maç eksiğini kapatan Appiah'ın ise mücadelenini ikinci yarısında forma şansı bulması bekleniyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı öncesi Alex'ten sonra ikinci şoku Deniz Barış ile yaşadı. PSV maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanan tecrübeli oyuncunun bugünkü karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA:
Sinough
Alpaslan
Askou
Gökhan
Coulibali
Moritz
Fransergio
Yasin
Faruk
Fatih Akyel
Tehoure

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Deivid
Aurelio
Appiah
Wederson
Tümer
Semih Şentürk

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig Tv
HAKEM: Zafer Önder İpek