Ataköy"deki bir alışveriş merkezinde çalışan temizlik işçisi Durmuş Karagöz"ün (35) katil zanlısı Birol C., (22) iş arkadaşını kendisine arkadan beline sarılarak cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğünü itiraf etti.
Galleria alışveriş merkezinin temizlik işlerini yapan taşeron firmada çalışan Birol C. (22), alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine giderek asansör makine dairesinde iş arkadaşı Durmuş Karagöz"ün cesedini bulduğunu söyledi. Polis olay yerinde yaptığı incelemede Karagöz"ün başına aldığı çekiç darbeleriyle öldürüldüğünü belirledi. Yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvuran polis, Birol C."yi çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü"ne götürülen Birol C., ağlayarak verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Temizlik yaptığım sırada arkadan birinin belime sarılması ile şaşkına döndüm. Baktığımda belime sarılan kişi Durmuş Karagöz"dü. "Sen ne yapıyorsun, sapık mısın?" dediğimde bana, “Rahat dur, kimse bunu bilmeyecek” dedi. Ben de bütün gücümle ondan kurtulmaya çalıştım. Kemerimi çıkarıp sallayınca kafasına vurdu ve o anda belimi bıraktı. Boğuşmaya başladığımızda elime geçirdiğim çekiçle kafasına rasgele vurmaya başladım.”
Birol C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milliyet