Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olağan kongresi çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir hafta sonraya ertelendi. 580 üyesi bulunan kulüp en az 291 olan sayıya ulaşamaması ve yönetim kurulu üye sayısında yapılacak olan değişiklik nedeniyle 18 Mayısa ertelendi.
3 dönemdir kulübe başkanlık eden Nuri Aksoy Başkanlığında Belediye Tiyatro Salonunda toplanan avcılar, üye sayısının yarıyı geçmemesi nedeniyle kongrelerini tamamlayamadılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşması yapan Başkan Nuri Aksoy, yeniden aday olduğunu ve listesi ile göreve hazır olduğunu ifade etti. Kısa süren konuşmasının ardından sözü Başkan yardımcısı Erhan Algan"a bırakan Başkan Aksoy, katılımın az olması nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Daha sonra konuşan kulüp Başkan Yardımcısı Algan “Bildiğiniz gibi kulüp üyelerimiz doğanın ve doğal yaşamın korunması açısından büyük efor sarf etmektedir. Üyelerimizin eğitimi ve kurallara uyum göstermesi azami ölçüde önemlidir. Kendilerinin ve doğal yaşamın zarar görmemesi için bazı yaptırımlar ve çalışmalar yapmak durumundayız. Bu amaçla yönetim kurulu üye sayımızın dokuzdan 11"e çıkması gerekmektedir. Ayrıca kural dışı av yapan üye arkadaşlarımızın tüm üyelere zarar verdiğini de belirmek istiyorum. Sezon içerisinde dikkatli ve kurallı av yapılması hepimizin menfaatinedir. Kural dışı av yapan avcı arkadaşlarımı buradan kınıyoruz” dedi.