AYDINPOST HABER MERKEZİ / DUYGU SEVİMLİ  Efeler’de hizmet veren Auto King’in Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çay, Şaban Cankaya, Murat Çay, Servis Müdürü Hamit Turgut, servis personeli ile aileleri, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Efeler Kızılcaköy Mahallesi Keyif Bahçesi’nde düzenlenen yemekte, serviste 5. yılını dolduran personel başarı belgesiyle ödüllendirildi.

“30 KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Auto King’in 9. yılı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenen yemekte konuşan Genel Müdür Mehmet Çay, “Aydın’da hizmete başladığımız günden buyana 8 yılımızı tamamladık. Biz servisimizde hep beraber aile mefhumu ile çalışıyoruz. Hiçbir arkadaşımızı diğeriyle ayrıcalık yapmıyoruz. 2007 yılında 8 kişi ile başladığımız bu hizmette, bugün 30 kişilik büyük bir aile olarak devam ediyoruz. İnşallah bundan sonrada büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Serviste 5. yılını tamamlayan personellere başarı belgesi verilerek ödüllendirilirken, Servis Müdürü Hamit Turgut ile personel adına Gamze Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çay, Şaban Cankaya, Murat Çay’a, plaket takdim etti. Düzenlenen yemekte canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip yorgunluk atan servis çalışanları ve eşleri, Auto King’in 9. yıl pastasını kesti.

cvhfgh.jpgfghfgj.jpggfjhgj.jpgjygtt.jpg