Ercan Doğan - Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Mehmet Aurelio, CSKA Sofya ile yarın zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ve kazanarak gruptan çıkmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Aurelio, CSKA Sofya ile yapacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, alacakları galibiyetin gruptan çıkmalarını garantileyeceğinin bilincinde olduklarını vurgulayarak, ''Yarın sahaya galibiyet için çıkacağız'' dedi.

Takımda yaşanan sakatlıklardan şikayet eden deneyimli oyuncu, ''Özellikle devamlı oynayan oyuncuların sakatlık geçirdiğini görüyoruz. Oynamadıkları zaman eksiklik yaratabilecek oyuncular sakatlandı. Quaresma bunlardan biri. Tam kadro çalışma şansı elde edemedik'' diye konuştu.

Fenerbahçe'de biraz daha ilerde oynaması ve Beşiktaş'da savunmaya yakın durması konusundaki soru üzerine Aurelio, ''Futbolculuk kariyerimde bazı sezonlarda daha ilerde oynadım, bazı sezonlarda daha geride oldum. Benim için önemli nokta hocanın istekleri ve takıma yardımım. Şu an geride oynuyorum ve bundan memnunum. Her oyuncu ileri çıkıp gol atmak ister. Ben görev yerimden memnunum'' diye yanıtladı.

Siyah-beyazlı futbolcu, CSKA Sofya konusunda ise ''90 dakika koşan bir takım. İstanbul'da kolay rakip olmadıklarını gösterdiler. Yarın işleri daha iyi yaparak turu geçmek istiyoruz'' dedi.

A.A.