HBO'dan akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamayla ilk sezonu devam etmekte olan 'Luck'ın çekimlerinin durdurulmasına ve dizinin iptal edilmesine karar verildiği duyuruldu.

Dizinin çekimleri sırasında iki at ölmüştü. Son olarak Salı günü California'da bulunan Santa Anita Park'taki yeni sezon bölümlerinin çekimleri sırasında da bir atın yaralanmasıyla birlikte bir safkan da iğneyle uyutulmuştu.

Alınan ilk karara göre dizi ekibi çekimlere atların yer almadığı sahnelerle devam edecekti. Fakat at ölümleri yüzünden rahatsız olan kanal yönetimi diziyi bitirdi.

İKİNCİ SEZON BÖLÜMLERİ YAYINLANMAYACAK
Yayında gördüğü ilgi üzerine kısa sürede ikinci sezon onayını alan dizinin ekibi, şimdiden ikinci sezonun çekimlerine başlamış ve ikinci sezon ikinci bölümün çekimlerini yapıyordu. Ancak yayından kaldırılan dizinin yeni sezonun çekilen bölümleri de yayınlanmayacak ve ilk sezonun geriye kalan iki bölümüyle birlikte final yapılacak.

Dizinin kadrosunda, usta aktör Dustin Hoffman'ın yanında Nick Nolte, Kevin Dunn, John Ortiz, Ian Hart ve Gary Stevens gibi isimler de yer alıyor.