Süper Kupa maçında yaşanan olayların tekerrür etmemesi temennisinde bulunan ve sağduyu çağrısı yapan Atiker Konyaspor Başkan Ahmet Şan, “Ben her şeyden önce sağduyu çağrısı yapıyorum ve başta sayın Fikret Orman olmak üzere Beşiktaş camiası ile bundan sonra da dostluğumuz devam edeceğini beyan ediyorum” dedi.

Bugün Bakanlar ve valilerin katılımı ile canlı yayında bir toplantı gerçekleştirildiğini belirten Şan, “Güvenlik kurulları bundan sonra alacağı tedbirleri karar altına aldılar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeşil-beyazlı kulübün İttifak Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Olaylı Turkcell Süper Kupa maçı sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, maçta yaşanan olaylar konusunda bir ceza beklemedikleri ve verilmesi halinde dünyayı ayağa kaldıracakları yönündeki açıklaması hatırlatılarak Konyaspor’a ceza verilmesi durumunda nasıl bir tavır takınacakları sorulan Başkan Şan yaşanan olayları değerlendirdi.