Atatürkçü Düşünce Derneği Didim Şubesi Balat Köyü İlköğretim Okuluna bir Atatürk Köşesi kazandırdı. Okulun içine kurulan Atatürk Köşesi için Okul Müdürü Koç Ali Kuruçay, ADD Didim Şube Başkanı Nuri Doğan, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yücel ve Emekli Eğitimci Mimar Yıldız işbirliğiyle Atatürk Büstü el emeğiyle kuruldu. Kurulan Köşeye Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün büstü, İstiklal Marşı ve Atatürk"ün Gençliğe Hitabesi yerleştirildi. Kurulan Atatürk Köşesinden en çok öğrenciler ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili konuşan ADD Didim Şube Başkanı Nuri Doğan okulun bu durumuyla ilgili olarak Mimar Yıldız Bey"e iletildiğini ve hemen harekete geçtiklerini söylerken “Ardından Şubemizin olanakları çerçevesinde Atatürk köşesinde bulunacakları tedarik ettik ve bugünde okulumuza bunları kazandırdık. Ulu Önder köşesini el birliğiyle oluşturduk ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin mutluluğu da gözlerinden okunuyor. Okulumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Balat Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Koç Ali Kuruçay ise, ADD Didim Şubesine yaptıkları bu katkıdan dolayı teşekkür ederek, “Ulu Önder Atatürk"ü izinde öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz. Okulumuza bu tür bir güzel bir çalışmanın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.