Atatekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazarspor maçında 5 önemli oyuncudan yoksun mücadele etmelerine rağmen rakiplerini mağlup ederek üst sıralardaki yerlerini koruduklarını kaydetti.
Çok anlamı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Atatekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Takımdaki 5 oyuncumuzdan yoksun olmamıza rağmen, hafta içinde genç yeteneklerimiz olduğunu ve onlara çok güvendiğimiz ifade etmiştik. Bu arkadaşlarımız geçen yıl amatör kümede oynasalar da gerçekten 10 yılık profesyonel gibi mücadele edip, unutulmaz bir zafer yaşattılar. Aydınspor 1923 olarak destan yazmaya devam edeceğiz. Bu işin parayla pulla hiç ilgisi yok. Davaya inanan arkadaşlarımız 8 kişiyle nasıl 3 puan aldılarsa 5 eksiğimizi bahane etmeden 2-0'den 3-2'ye maçı çevirerek yeni bir destana imza atılar. Aydınlılar, futbolcularımızla ne kadar övünse az. Destekler artarak sürmeli. Şimdi Hatayspor maçını bekliyoruz.''
Öte yandan Aydınspor 1923'lü futbolculara Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit tarafından sürpriz prim verileceği öğrenildi.
Gece geç saatlerde Aydın'a gelen siyah-beyazlı futbolcuları karşılayan taraftarlar, oyuncularla birlikte halay çekti.