Hakim ve Sacılar Yüksek Kurulu"nun Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile açıklanan hakim ve savcı atamalarına göre ilk etapta Aydın ili ve ilçelerine 27 yeni hakim ve savcı gelirken; Aydın"da görev yapan 35 hakim ve savcı ise değişik yerlere atandı.

SÖKE"DE 8 HAKİM VE SAVCI GİDİYOR
Söke"de görev yapan Cumhuriyet Savcıları Bülent Arslan"ın Kuluncak Cumhuriyet Savcılığı, İrfan Irmak"ın Tuzla Cumhuriyet Savcılığı, Mehmet Faik Veyisoğlu"nun Tavşanlı Cumhuriyet Savcılığı, Bilal Yılmaz"ın Harran Cumhuriyet Savcılığı olarak yeri görev yerleri belirlendi. Söke"de Hakimlik görevi yapan Neveser Irmak"ın yeni görev yeri Tuzla Hakimliği, Erdal Çiftçi"nin Sivas Hakimliği, Ali Yücel Eroğlu"nun Eyüp Hakimliği, Şafak Albayrak"ın ise Giresun Hakimliği olarak yeni görev yerleri belirlendi.

SÖKE"YE 8 HAKİM VE SAVCI GELİYOR
Söke"ye gelerek görev yapacak yeni hakim ve savcılar da belli oldu. Lapseki Cumhuriyet Savcısı Murat Yiğiter, Sorgun Cumhuriyet Savcısı Murat Bolat, Bozyazı Cumhuriyet Savcısı Fatih Karabacak, Cumayeri Cumhuriyet Savcısı Mesut Konuk"un yeni görev yeri olarak Söke belirlendi. Söke"de görev yapacak yeni hakimlerde belirlendi. Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi"ne göre Akhisar Hakimliği görevini yapan Ragıp Karatepe, Çan Hakimliği görevini yapan Erkan İlbay, Gölbaşı (Adıyaman) Hakimliği yapan Şahmetli Hasan Çevik yeni hakimler olarak Söke"ye atanan isimler oldular.