FRANSIZ BAHÇESİ'NDE KIR DÜĞÜNÜ

Hande Ataizi tahta çıkıp "Ya nasip" diyecek! Nişanlısı Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de Şile'de Lavanda Hotel'de dünya evine girecek olan Ataizi'nin düğününün ayrıntıları belli olmaya başladı. Kır düğününün organizasyonunu İstanbul gece hayatının tanınmış ismi Doğan Çakıt nam-ı diğer Dodo üstleniyor. Dodo, güzel oyuncunun düğünü için bir Fransız Bahçesi oluşturacak. Bunun için düğün alanına 7 kamyon antika taşıyacak.

DÜĞÜNDE BALKAN EZGİLERİ ÇALINACAK

Düğünde tüm bahçe kristal avizelerle donatıldıktan sonra mermer heykeller, 3 metrelik döküm büstler ve küpler alana yerleştirilecek. Hande Ataizi ile Benjamin Harvey 8 metrelik bir masada Rönesans devrini anımsatan tahtlarda oturacak. Bir aksilik olmazsa Ataizi düğüne 180 davetlinin arasından taht içinde taşınarak gelecek. İtalyan yemeklerinin servis edileceği gecede, 40 kişilik bir müzik ve dans grubu Balkan ezgileriyle davetlileri coşturacak...

MODİFİYE GELİNLİK GİYECEK

Hande Ataizi gelinlik için seçtiği model tam olarak içine sinmeyince ünlü modacı Hakan Yıldırım'dan yardım istedi. Hakaan markasıyla dünyaca tanınan Yıldırım, Ataizi'ni kırmayarak beğendiği model gelinliği kendi yorumunu da katarak yenileyecek.