Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 21 yaşındaki Ayşegül İzgi, astsubay sevgilisinin arkadaşlarıyla kaldığı bekar evinde tabanca ile intihar etti.

Astsubay sevgilisi H.K.'nin arkadaşlarıyla birlikte kaldığı Muhittin Mahallesi Yaprak Sokak üzerindeki dubleks eve iddiaya göre saat 02.30 sıralarına gelen Ayşegül İzgi, evde bulunan Astsubay A.Y.'ye sevgilisini sordu.

Sevgilisinin evde olmadığı yanıtını alan Ayşegül İzgi, A.Y.'den sevgilisi H.K.'yi aramak için telefonunu isteyerek evin üst katındaki odaya çıktı. Bir süre sonra aşağı inen İzgi, telefonu A.Y.'ye vererek teşekkür edip, "Seni seviyorum, hakkını helal et" diyerek yeniden üst kata çıktı. Bir süre sonra üst kattan silah sesi gelmesi üzerine odaya çıkan A.Y. astsubay arkadaşının sevgilisini kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Hemen polis ve ambulansı arayan A.Y. verdiği ifadede, "Benden telefonumu istedi. Ben de verdim. Bir süre sonra getirdi ve teşekkür ettikten sonra yukarıya çıktı. Silah sesi üzerine gittiğimde intihar etmişti" dedi.

Polis olay yerinde yaptığı incelemeden sonra, evde bulunan A.Y.'nin astsubay olması nedeniyle Merkez Komutanlığı ekipleri eve davet edilerek gözaltına alındı. Sabaha karşı eve gelen H.K. ile diğer ev arkadaşları E.K. de gözaltına alındı. Olayın cinayet mi yoksa, intihar mı olduğu araştırılıyor.

Milliyet