Ak Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Mustafa Ancın kent merkezinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde ASTİS Kooperatifi"ni ziyaret eden Ak Partili aday adayı Mustafa Ancın, kooperatif yöneticilerinin sorunlarını dinleyerek notlar aldı.
Aydın Belediye eski Başkanı Hüseyin Aksu döneminde kurulan ve faaliyete başlayan ASTİS"de ortaya çıkan imar ve alt yapı sorunları dolayısıyla kooperatif bir hayli zor dönemler yaşamıştı.
Göreve gelmesi durumunda ASTİS"in cazibe merkezi haline gelmesi için projeler hazırlığında olduğunu kooperatif yöneticilerine ileten Mustafa Ancın, “Böylesine önemli bir gayeyle kurulan bu kooperatifin çektiği sıkıntıların halen daha çözümlenememesi endişe verici. Nedendir bilmiyorum ama herkes bir şeyler yapmış fakat yarım bırakılmış. Görev gelmemiz durumunda ilk olarak el atacağım sorunlardan biri Astis olacak. Çünkü burada ciddi mağdur olan ve sıkıntı yaşayan insanları gördükçe vicdanen rahatsız oluyorum” diye konuştu.
ASTİS Kooperatifi yönetim kurulu tarafından istişare toplantısı düzenleyen Mustafa Ancın, “Önemli kararlar ve projelerle iş başı yapacağımız günü bekliyoruz. İnşallah mahçup olmayız” dedi.