AYDINPOST HABER SERVİSİ/MURAT UÇKAÇ-ASTİM OSB tarafından Aydın Anemon Otel'de düzenlenen yemeğe ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve geceye sponsor olan firma yetkilileri katıldı.
foto_galeri.gif
Yemek öncesi konuşma yapan Maraş, "Temelleri dostluk, arkadaşlık, meslektaş birliği üzerine uzun gokhan-maras.jpgyıllar öncesi değerli büyüklerimin öncülüğünde atılan ASTİM organize Sanayi Bölgesi sağlam ve ağır adımlarla gelişmeye devam etmiş, yıllar içerisinde yükselen bir ivmeyle Aydın ili ve ülkemize gerek ekonomik gerekse istihdan anlamında büyük katkılar sağlamıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 'Memleket için ön planda gelen sanayinin kurulması bitmedikçe, her yönden yüksek rahatlığa kavuşmaya imkan yoktur' demiştir. Bu doğrultuda ASTİM OSB yönetiminin en önemli misyonu bölgemizi bulunduğu alanda sanayi yatırımlarında tercih edilen ilk sıralara yerleştirmek, sahip olduğu potansiyeli değerlendirmektdir. OSB'mizin katılımcılarına daha iyi hizmet verebileceği, bölge müdürlüğümüzün kurummsal kimliğini daha aktif kullanabileceği, içerisinde 300 kişilik toplantı salonunun bulunacağı çağın gerekliliklerine uygun yeni hizmet binamızın yapımına yönelik Sanayi Bakanlığı'ndan 1,5 milyon liralık kredimizin onaylanmasını sağladık. Yeni hizmet binamızın projelerinin tamamlanması ile inşaat çalışmalarına başlayacağız. Güç birliği ile birçok şeyin başarılacağı konusunda hem fikiriz" dedi.

Maraş'ın konuşmasının ardından geceye sponsor olan firma yetkililerine ve ASTİM OSB'nin kuruluşuna emeği geçen iş adamlarına günün anısına plaket verilirken, gece pasta kesimi ile son buldu.