Cim-Bom’da Teknik Direktör Fatih Terim’in korktuğu başına geldi. Milli takımlara giden futbolcuların fazlalığı nedeniyle hafta içinde yeterince çalışamadıkları için sıkıntılı olan Terim’in sakatlık öngörüsü dün akşam gerçekleşti.
İlk yarıda koşu yaparken bir anda sol dizini tutarak yere yığılan Kazım bir süre daha acıyla oyuna devam etti. Ancak Kazım, 36. dakikada topsuz alanda yine yerde kalınca sahayı terk etmek zorunda kaldı. Yerini Eboue’ye bırakan Kazım’ın sol arka üst adalesinde 1. derece yırtık belirlendi. Tedavisine başlanan milli futbolcu, Medical Park Antalyaspor’la cuma günü deplasmanda oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak.
Galatasaray dün Kazım’ın ardından Engin Baytar’ı da kayıp verdi. Hafta içinde sakatlık sorunu yaşayan ve fedakarlık yaparak Bursaspor’a karşı forma giyen yıldız oyuncu ikinci yarı kasığındaki ağrılar artınca maça devam edemedi. Kasığında 2. derece yırtık olduğu öğrenilen Engin de, Antalya’da görev yapamayacak.
Bugün MR’a girecek olan Kazım ve Engin’e iğne tedavisi uygulanacağı ifade edildi. Bugün ve yarın dinlendirilecek olan milli oyuncular çarşamba günü bir kez daha kontrolden geçirilecekler.