Adnan Sezgin, Daum'un F.Bahçe'de yardımcılığını yapan Ayhan Tumani ile bir araya geldi... Tumani, Alman hocayla İspanya'da görüşüp teklifi iletecek.

Sezon ortasında Frank Rijkaard'ı gönderip Gheorghe Hagi'yi göreve getiren Galatasaray, haziran ayında da büyük bir operasyona hazırlanıyor. Takımın başına geçmesi büyük tartışmalara yol açan Hagi'nin şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olmayan Sarı- Kırmızılı yönetim, sürpriz bir isimle temasa geçiyor.

FİKİR BABASI ADNAN SEZGİN
Galatasaray'ın yeni sezon için düşündüğü sürpriz teknik adamın ismi Christoph Daum... Sportif Direktör Adnan Sezgin'in geçtiğimiz günlerde Başkan Adnan Polat ile yaptığı görüşmede Daum'un ismini gündeme getirdiği öğrenildi. Sezgin'in, "Türkiye'yi ondan iyi bilen yabancı hoca bulamayız. Belki ilk başlarda tepki çeker ama başarılı sonuçlar geldiğinde herkes Daum ismini kabul edecektir" sözlerinden etkilenen Polat'ın operasyon için düğmeye bastığı gelen bilgiler arasında.

TÜRKİYE İKİNCİ VATANI
Başkan Polat'tan onay alan Adnan Sezgin'in Daum'la Fenerbahçe'de birlikte çalışan Ayhan Tumani ile görüşerek Galatasaray yönetiminin düşüncelerini ilettiği öğrenildi. Tumani'nin İspanya'ya geçerek Atletico Madrid-Sevilla maçını izleyeceği ardından da Daum'la bir araya geleceği belirlendi. Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gören Alman teknik adamın Galatasaray'ın ilgisine nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

takvim