Ligin son haftasına girilirken bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kaleci konusunu Leo Franco'ya imza attırarak çözüme kavuşturan, Bursaspor'dan Mustafa Sarp'la da anlaşan sarı kırmızılılar Werder Bremen'in golcüsü Pizzaro için Almanya'ya gitti.

Başkan Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in bu sezon Werder Bremen'de attığı gollerle dikkat çeken Perulu golcü için Almanya'da hem kulübü hem de oyuncunun menajeriyle görüşerek transferi noktalamak istedikleri belirtildi.

LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Almanya'dan da Hollanda'ya geçecek olan yönetcilerin burada da geçirdiği ciddi sakatlık döneminin ardından tedavisi sürdürülen Ruud Van Nistelrooy'u ikna etmeye çalışacakları öğrenildi.

Dizindeki sakatlık nedeniyle futbolu bırakma aşamasına gelen Hollandalı futbolcunun 1 yıl daha futbol oynaması ve Türkiye'ye gelmesi konusunda iknasına çalışılacağı ayrıca yüksek olan ücretinde de indirim talep edileceği ifade edildi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin Hollanda'da ayrıca bu sezon Salzburg'u şampiyon yapan Hollandalı teknik adam Coadriaanse'e de teklif götürecekleri öğrenildi.