Magazin dünyasını meşgul eden selülitlerle ilgili konuşan Ersoy, ‘Herkeste selülit olabilir. Bende de olabilir ama asla mayolu poz vermem, tatilimi yurtdışında yapıyorum. Basının olduğu yere gitmiyorum. Gazeteciler selülitli fotoğraflar çektiyse sonrasında kimse laf söylemesin. O zaman çektirmeyeceksin ‘ dedi.

YÜREĞİMDE KÜÇÜK BİR ÇOCUK VAR

Programda aşk hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yapan Bülent Ersoy, ”Benim ilişkimde sevgiden çok saygı çok önemlidir. Yaşı benden ne kadar küçük olursa olsun erkeğe saygı duymak lazım. Ben yalnız bir insanım çünkü çok zor beğenirim. Dışarıdan çok soğuk gözüküyorum ama aslında soğuk değilim. Yüreğimde, içimde çok küçük çocuk var ama onu dışarı çıkartamıyorum. Şuan evlilik düşünmüyorum. İlerleyen günlerde neler olur bilmiyorum ‘ dedi.

AĞLAMANIN REKLAMI MI OLUR

Seda Sayan’ın programında gözyaşı döken Ayşe Özyılmazel’e laf atarak başlayan Ersoy; ‘Biz insanız, tabii ki ağlayabiliriz. Bunun reklamı olur mu? Ağlanır da gülünürde bunu reklamcı o adam neden büyüttü ‘ diyerek destek verdi. Özyılmazel ise Ersoy’a cevap olarak, ‘İyiyim hocam. Hiçbir şey umurumda değil ‘ dedi