Kanye West, teknolojinin kölesi olmamayı savunurken Kim Kardashian ile aşk yaşamaya başladığından beri elinden telefonu düşürmüyor.

Kim Kardashian-Kanye West aşkı hız kesmeden sürüyor. 35 yaşındaki ünlü rapçi, cep telefonu kullanmama kuralını Kardashian için bozdu. Kendini bildi bileli teknolojik aletlerle arasının açık olduğunu belirten ve sürekli ulaşılabilir biri olmak istemediği için cep telefonu kullanmayı reddeden West, sevgilisiyle sürekli iletişim halinde olabilmek için kendisine bir cep telefonu satın aldı.

'SESİNİ DUYMAM ŞART'

Kardashian'a tanıştığından beri bambaşka bir adama dönüştüğünü itiraf eden West, "Kim bana tüm tabularımı tek tek yıktırıyor. Cep telefonu kullanmak benim için teknolojinin kölesi olmak anlamına geliyordu ama Kim'e olan aşkım bu düşüncemi yerle bir etti. Gün içinde sık sık onun sesini duymak istiyorum. O yüzden artık cep telefonu kullanıyorum" diyor.

Aşkından aldığı ilhamla kıyafet tasarlıyor

Kim Kardashian'la tanıştığından beri kadınları daha iyi anlamaya başladığını açıklayan Kanye West, kadınlara yönelik bir kıyafet koleksiyonu tasarlamak için de kolları sıvadı. West, New York Moda Haftası'na yetiştirmek istediği koleksiyonun ilham kaynağının Kardashian olduğunu söylüyor.