Kazada Hasözlü'yle birlikte yaşamını yitiren Ersin Yontunç'un da 10 gün önce evlendiği öğrenildi.

Eskişehir'de 5 gün sonra askere gidecek Emre Hasözlü için asker gecesi düzenlendi. Hep beraber halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Annesi tarafından 'asker yazması' takıldı. Ancak eğlenceyle başlayan gece dikkatsizlik ve aşırı süratle dramla bitti.

Hayatlarının baharında olan iki arkadaş otomobilde can verdi. 5 gün sonra askere gidecek olan gencecik Emre Hasözlü ile 10 gün önce dünyaya evine giren 33 yaşındaki Ersin Yontuç trafik kazasında can verdi. Kazadan geriye ise Emre'nin annesinin oğlu için ördüğü "asker yazması" kaldı. Eskişehir'de asker eğlencesinden dönen 33 yaşındaki Ersin Yontunç ile 20 yaşındaki Emre Hasözlü'nün içinde bulunduğu otomobil, Porsuk Çayı'na uçtu. 10 gün önce evlenen Ersin Yontunç ile 5 gün sonra askere gidecek Emre Hasözlü'nün cesetleri, sabah bulundu. Otomobile asker eğlencesindeki kına gecesi nedeniyle bağlanan yazma ise dikkat çekti.

KAZA SABAH FARKEDİLDİ

Dün sabah saatlerinde Orhangazi Mahallesi Karacaşehir Köyü girişindeki köprü altından geçen Porsuk Çayı içerisinde bir otomobilin ters halde olduğunu görenler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri halat bağlayarak, saat 10.00 sıralarında otomobili dışarı çekti. 26 EY 892 plakalı otomobilin içerisinden, galericilik yapan ve 10 gün önce evlendiği belirtilen sürücü Ersin Yontunç ile 5 gün sonra askere gidecek olan Emre Hasözlü'nün cesetleri çıktı.

Ölenlerin yakınları olay yerine ge-lerek gözyaşı döktü. Bazı kadınlar sinir krizi geçirdi. Kadınlara ambulans içerisinde müdahalede bulunuldu.

10 gün önce evlenmişti

Kazada Emre Hasözlü ile birlikte yaşamını yitiren 33 yaşındaki Ersin Yontunç'un 10 gün önce dünya evine girdiği öğrenildi./yeni şafak