İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik binası önünde M. K. (20) isimli er, kendini göğsünden vurdu. Askerin sırtından çıkan mermi, bir kadının sol ayağına isabet ederek yaralanmasına neden oldu.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mahkum koğuşu bölümünde tedavi gören bir mahkumun nöbetinde görevli olan er M.K., nöbetini devrettikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hastanenin başhekimlik binası önünde silahı ile kendini göğsünden yaraladı. Askerin sol göğsünden giren kurşun, hasta ziyaretine gelen G.A. (43) isimli bir bayanın sol diz altına isabet etti.

ASKER YOĞUN BAKIMDA, YARALI KADIN TEDAVİ ALTINDA

Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatma Nur Aktaş, söz konusu askere olay sonrasında hemen hastane görevlilerinin müdahale ettiğini belirterek, "Olay saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Asker Kalp Damar Cerrahı Bölümü'nde ameliyata alındı. Anestezi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor, hayati tehlikeyi atamadı. Ailesine de haber verilecek. Ailesine de hastane olarak sahip çıkacağız" dedi.

Sol diz altından yaralanan G.A.'nın ise bacağının alçıya alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.