NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programında TRT'de yayınlanan 'Hicran Yarası' dizisinin setinden canlı yayın gerçekleştirildi.

Diziye yeni dahil olan Emrah, yapımcı Esin Yağmurdereli ve diğer oyuncularla birlikte soruları yanıtladı.

Gülay Afşar, Emrah'a "Aşk mı para mı?" sorusunu yöneltti. "Elbette ki hayatta para da önemli ama aşk da kolay bulunan bir şey değil. Eğer aşksa orada düşünülmesi lazım bence aşk mı para mı diye. Para mutluluk getirmiyor ama parasız da olmuyor. O anda ne düşünüyorsanız, hangi düşüncedeyseniz ona bakmanız gerek diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

İnsanın kendisine yetecek kadar parası olduktan sonra fazlasının önemli olmadığını vurgulayan Emrah, "Ondan sonrası olmuş olmamış önemli değil. Aşk daha önemli gibi geliyor bana" dedi.

Medyada zaman zaman ayrıldığı kız arkadaşlarının cimriliğinden bahsettiğiyle ilgili sözler üzerine de Emrah, bu tür söylemlerin dolaştığını ancak bunların masa başı haberler olduğunu, ünlü bir insan olduğu için bu tür yorumlar yapıldığını söyledi.

"Siz bu yorumlara kafanızı takmazsınız işinize devam edersiniz.Çünkü esas olan iştir, mesleğinizde ne yapabilirsiniz diye düşünürsünüz. Onlar sadece yazılır. Gülüp geçersiniz" diyen Emrah, bu tür yazılara da gülüp geçtiğini ve böyle şeylerin nasıl yazıldığına da anlam veremediğini ifade etti.

Bu tür haberlerin ünlü olmanın bedeli olduğunu vurgulayan Emrah, ekonomik krizden etkilenip etkilenmediğiyle ilgili soruya da "Herkes gibi elbetteki. Kendi spor klübümdeki stratejimiz, kendi hayatımızdaki stratejimizde herkes ne kadar tasarruf ettiyse ben de ettim tabi" cevabını verdi./Televizyon Gazetesi.com