Fark edemeyen talihsiz kız, midesine takılan bir boru yardımıyla besleniyor ve makine yardımıyla nefes alıyor. Annesi kızının başından bir an olsun ayrılamıyor. Baba Bekir Karakaş ise "Kızımı hep kokluyorum, seviyorum ama o bunu hissetmiyor" diye konuşuyor.

'ELEKTRİK KESİLİRSE ÖLÜR'
18 yıldır oturdukları evlerinde zor günler geçiren aile, ikiz kızları Eda, Seda (9) ve ablaları Derya'nın (14) okul masraflarını zor karşılıyor. 125 lira haftalıkla deri atölyesinde çalışan baba, "Kızımı bugüne dek borçla yaşattım. Elektrik kesilirse ölür. Jeneratör alacak param yok. 6 aydır 525 lira kirayı ödeyemedim. Ev sahibi dava açmış. Ne zaman evden çıkarırlar diye bekliyorum" diyor. Baba Karakaş, kızını vurduğunu ileri sürdüğü İ.B.'nin mahkeme tarafından olay "intihar" diye değerlendirilerek serbest kaldığını belirtip, bir üst mahkemeye itiraz etti. Bu arada Duygu'ya İstanbul Üniversitesi tarafından, 570 lira hastane borcunu ödemediği için dava açıldı. İstanbul Zeytinburnu'nda yaşayan Bekir ve Fecire Karakaş çiftinin "İlk göz ağrımız" dediği 18 yaşındaki kızları Duygu, bir buçuk yıl önce erkek arkadaşı İ.B.'nin evinde silahla vurularak hastaneye kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Duygu, kasığından giren kurşunun atar damara isabet ettiğinin anlaşılması üzerine ameliyata alındı. Baba Bekir Karakaş hastaneye geldiğinde yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için Duygu tam teşekküllü yoğun bakım ünitesinde boş yer bulunan Özel Güngören Hastanesi'ne sevk edildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Kurşun riskli bölgede olduğu için çıkartılamadı ve Duygu yoğun bakıma yatırıldı. Acılı baba Karakaş, "Tam teşekküllü diye getirdiğim hastanede kızımın kalp krizi geçirdiği geç fark edildi. Bu nedenle bitkisel hayata girdi" diye konuştu. Kurşun alınamadan yarası kapanan Duygu, eve getirildi.


SABAH