Eşinden dayak yiyen Demirtaş, aslında bir boksör. Başına gelenler ise onun şu sözlerinde gizli; Eşim gibi 10 kişiyle başa çıkabilirim ama ben aşk adamıyım, sevdiğimi kıramam, üzemem.....

İzmir'de içip içip kendisini döven karısını mahkemeye kararıyla 6 ay evden uzaklaştıran Cemalettin Demirtaş (44) içini SABAH'a döktü. 4 yıl önce ilk eşinden boşandıktan sonra 4 kızına hem annelik hem de babalık yapan Demirtaş, şimdiki eşi Nurten Demirtaş (39) ile evliliğini "İnternette tanıştık. Duygusal bir adam olduğum için aşkı ve âşık olmayı, buna bağlı olarak şiir yazmayı da seviyorum. O'na da aşk şiirleri yazdım. Gerçekten âşık olunca evlenmeye karar verdik" diye anlattı. Eşinin flört döneminde çok az da olsa alkol aldığını belirten Demirtaş, şunları söyledi: "Ben önceleri içerdim ama artık içmiyordum. Neden içtiğini sorunca bana '4 çocuk sahibi bir insanla birlikteyim, ağabeylerimin büyük baskısı var, sıkıntıdan içiyorum' demişti. Biraz hak vermiştim. İlk aylar çok güzeldi. Ama sonra içkiyi iyice artırdı. Bazen evde sızmış buluyordum. Sızmamış ise tartışmalar yaratıp, hakaret dolu sözlerle, sözlü şiddet gösteriyordu. Aşkımıza sahip çıkması için uyardım ama aşkının alkolle yok olduğunu gördüm. Kafama bir şeyler atmaya, evi dağıtmaya, hatta yakmaya kalkıştı. 3 kızım öz annelerine gitti."

ARTIK KORKUYOR
Amatörce boks yaptığını, isterse eşi gibi 10 kişiyle fiziki olarak başa çıkabileceğini belirten Demirtaş, "Ama ben aşk adamıyım ve sevdiğim insanı kıramam, üzemem. Sevdiğimi üzersem, içindeki aşkı da üzdüğümü düşünürüm. Kötü bir şeyler yapmasından korktuğum için 4 gün otomobilde kaldım. Son çare avukatımdan yardım istedim. Severken, âşık olurken, yalansız dolansız anlatırken, karşımdakinin de aynı duygular ve aynı düşünceler içinde bana yaklaştığını sandım" diye konuştu. "Sayısı az da olsa kadınların şiddetine uğrayan hemcinslerime örnek oldum" diyen Demirtaş, "Karısından fiziki dayak yiyen adam görünmem dışında beni inciten bir şey yok. Hukuk mücadelesini kazandım. Uzun süre hayatımda kadın olmayacak. Ama hiç olmayacak değil. Bende bu kalp varken, bu aşk varken yine âşık olabilirim. Ama şu an kadınlardan korkuyorum. Bu yüzden, kadınlara da, aşka da oldukça uzaktayım diyebilirim" dedi.

SABAH