Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kıskançlık yüzünden tartıştığı 6 yıllık eşi tarafından üzerine asit döküldüğü iddia edilen 29 yaşındaki kadının yüzü ve vücudunda yanıklar oluştu.

İddiaya göre, Edremit’te yaşayan A.D, kıskançlık yüzünden tartıştığı ve silahla tehdit ettiği eşi Aysel U.D’yi (29) kaçmaya çalışırken kokulu bezle bayılttı, daha sonra şişedeki sıvıyı eşinin üzerine döktü.

Yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan, gözünde görme bozukluğu meydana gelen Aysel U.D, hastaneye kaldırıldı. Aysel U.D’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan A.D. serbest bırakıldı.

Aysel U.D, ifadesinde, eşiyle severek evlendiğini ancak evliliğinin ilk yıllarından itibaren kıskançlık yüzünden şiddet gördüğünü ileri sürerek, bu durumun hamileyken bile devam ettiğini söyledi.

Her türlü şiddete maruz kaldığını ifade eden Aysel U.D, bu yüzden 5 yaşındaki çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu belirtti.

Aysel U.D, eşinin daha önce kendisine "yüzüne bakılacak hal bırakmayacağını" söylediğini kaydederek, "Beni arkamdan gelip kendi vücuduna dayadığı için eşimin vücudunda da yanıklar oluşmuş. Bu nedenle hastaneye gitmiş ve polise benim kendisini yaktığımı ileri sürerek benden şikayetçi olmuş" dedi.

Aysel U.D, eşinin serbest bırakılmasına anlam veremediğini belirtti.