Kuşadası"nda meydana gelen trafik kazasında biri Nazilli Belediyesi çalışan, diğeri de üniversiteden mezun olan iki kuzen hayatını kaybetti. Nazilli Belediyesi Bilgi İşlem Merkezinde çalışan Yusuf Koçak (24) ile kuzeni olan ve bu yıl ADÜ Aydın Eğitim Fakültesini bitiren Erkan Yağmur (24) günübirlik tatil için gittikleri Kuşadası dönüşünde feci şekilde kaza yaparak can verdi.
Edinilen bilgiye göre; hafta sonu tatili için Kuşadası Nazilli Sitesinde bulunan yazlıklarına gelen Yusuf Koçak ve Erkan Yağmur isimli kuzenler, kendilerine ait 09 NY 038 plakalı motosiklet ile aynı gün akşam saatlerinde Nazilli"ye dönmek üzere yola çıktı. Atatürk yolunun Kuşadası-Çamlık arasındaki bölümünde ilerleyen motosiklet, arışı hız ve dikkatsizlik sonucunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde ilerleyen ve plakası alınamayan bir araca arkadan çarptı. Kazadan sonra yapılan incelemelerde yaklaşık motosikletin yaklaşık 200 kilometre hızla gittiği tespit edilirken, kuzenlerden Erkan Yağmur olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza sonrası ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Yusuf Koçak ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
NAZİLLİ BELEDİYESİNDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ
Kuşadası"nda feci şekilde kaza geçirerek yaşamlarını yitiren iki kuzenin ölüm haberi Nazilli"ye ulaştığında büyük şok yaşandı. Olayı duyan aile ve belediye personeli üzüntüye boğuldu. Olaydan sonra Nazilli"ye getirilen kuzenlerin cenazeleri Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Aynı kazada can veren iki kuzenin bugün Öğle Namazına müteakiben kılınacak Cenaze Namazı"nın ardından İsabeyli Beldesi"nde toprağa verileceği öğrenildi.