"YANAĞINI OKŞADIĞINI GÖRDÜM"

Bir alışveriş merkezinde birlikte görüntülenen Beren Saat ile Şahan Gökbakar "Yeni bir aşk başladı" dedikodularını ağız birliği ederek yalanladı. Ancak ünlü oyuncuları o gün görenlerden biri de Saadet Gürses'ti. İşte Gürses'in kaleminden o anlar...

İki yıllık sevgilisi oyuncu Bülent İnal'dan ayrılan Beren Saat'in, Şahan Gökbakar'la Kanyon Alışveriş Merkezi'nden çıkarken görüntülenmesi herkesi şaşırttı. Şahan Gökbakar da 4 yıllık sevgilisi Doğa Rutkay'dan çok kısa bir süre önce yazılı açıklama göndererek ayrılmıştı.

BEREN KAHKAHALAR ATTI

İki ünlü oyuncuyu o gün Kanyon'da gazetemizin röportaj yazarı Saadet Gürses de gördü. Gürses tartışmalara sebep olan o anları şöyle anlattı: "Şahan Gökbakar ile Beren Saat bir kafede oturuyorlardı. Biz de kardeşimle karşılarında yukarıdaydık. İkisi yalnız oturuyordu. Şahan'ın anlattıklarına Beren Saat katıla katıla gülüyordu, öyle ki kahkahaları Kanyon'u çınlatıyordu.

Çevredekiler ilgiyle onları izliyordu. Yaklaşık bir saat oturdular. Çok samimiydiler, Şahan bir ara Beren'in yanağını okşadı, makas aldı. Şahan'ın eli kolu, Beren'in üzerindeydi. Sonra Beren kalkıp tuvalete gitti. 10 dakika sonra masaya döndü, Şahan içeriye gidip hesap ödedi ve birlikte kalktılar. Merakla takip ettim. İkisi ön kapıdan birlikte çıktı. Dışarıda muhabirleri görünce yüzleri asıldı ama olan oldu."

İKİMİZ DE ANKARALIYIZ

İddiaya göre ikili Kanyon'da önce sinemaya gitti, sonra da baş başa yemek yedi. Gazetelerde bu haberler çıkınca Şahan Gökbakar açıklama yapıp, "Beren ile tesadüfen karşılaştık, ikimiz de Ankaralıyız ve ortak arkadaşlarımız var. Aramızda aşk yok" demişti. - BUGÜN -