Türkiye"nin sayılı zenginlerinden olan babası Faruk Yalçın"ı 4 ay önce kaybeden Süreyya Yalçın bu zor günlerinde yanında olan sevgilisi Burak Hatipoğlu ile nişanlandı. Daha önce başından iki evlilik geçen Yalçın, ilk olarak Kerem Dürüst ile ardından da Önder Bekensir"le nikah masasına oturmuştu. Bunların aşk evliliği olmadığını itiraf eden Süreyya Yalçın özel hayatıyla ilgili ilk kez Vatan"a konuştu:

* İlk defa bir erkeğin evlilik teklifine ona aşık olduğum için kendi mutluluğum için “evet” diyorum. Burak"la kendi aramızda nişanlandık. Daha önceki evliliklerimi babam mutlu olsun, ölmeden beni gelinlikle görsün, torunlarını sevsin mantığıyla yaptım. Bu yüzdende kim olursa olsun, bir şey hissetmesemde ki hissetmeden bir şey olmaz evlilikler yaptım.

Evlenerek hatalar yaptım

* Babam "Hadi kızım, çocuklarını, yuvanı göreyim" diyordu. Ben de olabilecek fırsatları değerlendirdim ama hepsi yanlıştı. Çok büyük hatalar yaptım. Aşk evlilikleri yapmadım. Aşk evliliği yapsaydım, şu anda evlilikten anormal korkuyor olmam lazımdı. Ayrıca aşk olsaydı evliliklerim de bitmezdi. “Tamam bu insan benim için yaratılmış” deyip hiçbir evlilik ya da nişan gerçekleştirmedim. O evlilikleri babam için yaptım. O artık yanımda değil ama biliyorum ki beni görüyor ve “Kızım onunla bununla gezmiyor” diyor. Burak"la tanışmasını çok isterdim

* Burak en zor günümde yanımdaydı. Bana hem baba, hem sevgili oldu. O hayatımda her şeyim artık. Her şeyiyle de gerçek bir erkek. Daha önceki çoğu ilişkimde kendimi hep erkek zannederdim. İlk defa kadın olduğumu hissettiren dengim bir insan var yanımda. Beni ben olduğum için seviyor.

Gazeteport