Teoman"ın yıllar önce, şöhret yolculuğu başlamadan reklam ajanslarına iş başvurusu için hazırladığı profesyonel özgeçmiş internete düştü. Teoman"ın asi ve aykırı karakterini yansıtan CV taa o zamandan bugünlerin sinyalini çakmış. Teoman CV'nin sonunda "BENİ ŞİMDİ ALMAZSANIZ SONRA ÇOK YANARSINIZ. EYLEMLERİM SÜRECEKTİR” diyor.
Herhalde onu işe almayan ajanslar şimdi gerçekten yanıyordur.


İŞTE TEOMAN"IN ÖZGEÇMİŞİ

1967 yılında İstanbul"da doğdu. Karakterini şövalyelik değerleri üzerine oturttu. Kendini Boğaziçi Sosyoloji"de sabitledi. Hayatını şarkıcılıktan kazanıyor. Gay-şarkıcı modasından sonra, sosyolog- şarkıcı modasının çıkacağına inancı tam. Bu sayede yırtma hayalleri kuruyor. Zorda kalınca gitar ve armonika da çalıyor. Televizyona bile çıktı.
Amerika"da yaptığı röportaj ve araştırmalardan hazırladığı “Sado Mazoşizm” konulu çalışma, en çok yalvaran dergide yer alacak. Bir reklam şirketinde, adına staj demeye utandığı bir süre geçirdi. İşi sevdi. Yapacağına da inanıyor. Üç dakikalık şarkıların her birinin kendisine okuldan çok şey verdiğini söylüyor. Soap operalardan “Twin Peaks”i seviyor. Laura Palmer için ise “ölecek kız değildi” diyor. Biseksüel, katil, kadın yazarlardan Catherine Tremell"i seven, iyilerin dostu, fenaların düşmanı kahramanımızın, tüm reklam şirketlerine ortak mesajı var:
“BENİ ŞİMDİ ALMAZSANIZ SONRA ÇOK YANARSINIZ. EYLEMLERİM SÜRECEKTİR.”