AYDINPOST SPOR SERVİSİ(ÖZEL)-Aydınspor 1923'ün, "Asi Kankalar" isimli taraftar grubu yönetim kurulunun Aydınpost Haber Servisine yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi. 

"Asi Kankalar Taraftar Grubu olarak artık takıma faydalı olmadığımızı düşünüyoruz. Tabi ki bizim faydalı olamamaızın sebebleri içerisinde kendi hatalarımızında olduğu gibi, bizleri sahipsiz bırakan ve kamuoyu önüne suçluymuşuz gibi atan yönetim ve bizlere terörist muamelesi apan Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün de payı büyüktür.

Aydınspor 1923 Spor Klübü Başkanı Ahmet Gümüş, şeref tribününden atlayan bir taraftara Aydınspor taraftarının haddini bildirmediğini söylüyor. Aydınspor 1923-Çiğlispor maçında tribün liderleri alındığında karakolda tutanak tutulup cezalar verildiğinde neredeydiniz? Geçtiğimiz hafta oynanan Siirtspor maçında 16 yaşındaki bir kardeşimizi polisin orantısız güç kullanıp, dap ettiğinde ve polis merkezinden biz hepberaberdik. Fakat ne Ahmet Gümüş nede yönetim olarak kimseyi göremedik. 

Siirtspor maçında takımızı çağırıyoruz. Takım, klüp başkanı, teknik direktörümüz geliyor fakat Sayın Gümüş'ün çağırmasına rağmen, tüm taraftarın ve kamuoyunun önünde Fatih Dereli gelmeyerek başkanın sözünü çiğnemiş oluyor. Bu hareket yönetimde bir basiretsizlik örneği değilmidir?

14 saat gidiş, 14 saat dönüş 28 saat yollardayız. Yozgat deplasmanında rezil bir gol ile berabere kalıp bzileri üzen takımımızı tribünlere çağırıyoruz ve takımımız tenezül edip gelmiyor. Demek ki biz işlevimizi ve yaptırım gücümüzü yitirmişiz. 

Biz Asi Kankalar olarak Aydınspor 1923 klübünden desteğimizi çekiyoruz. Bizim içimizdeki arma ve siyah-beyaz aşkı hiçbir zaman bitmeyecek. Hiç bir güç ve siyasi irade işareti dört yapraklı olan armadan daha büyük değildir. Aydınspor 1923'ten Asi Kankalar Taraftar Grubu olarak tüm desteğimizi çekiyoruz!