Yapılan ziyarette Okul Müdürlüğüne yeni atanan Nural Çam ile Müdür Yardımcıları Adil Özoylumlu, Hande İkbal Türedi, Rehber Öğretmen Ayşe Aksoy ve okul mezun öğrencilerinden sorumlu İngilizce Öğretmeni Ayşegül Meriçli hazır bulundu.

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Başkanı Anıl Pektaş ve kurucu yönetim kurulu üyeleri Özen Gündüz, Ferda Ölgün, Ebru Gül Yıldız ve Haktan Işılak’tan oluşan heyetle yapılan ziyarette dernek kuruluş amacı ve faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Dernek çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Pektaş; “17.Mayıs.2015.Pazar günü okul bahçemizde mezun öğrencilerimizin, eski ve yeni öğretmenlerimizin, mevcut öğrencilerimizin de iştirak edebileceği bir Mezunlar Günü planlamayı düşündüklerini bunu da okulumuz idaresiyle paylaşmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Nisan ayı sonu veya Mayıs ayı başında okulumuz mezunlarından Psikolog Barış Gürkaş’ın konuşmacı olarak katılacağı LYS Sınavına girecek öğrenci kardeşlerimize “Sınav Stresi” konulu bir eğitim çalışması yapmayı da düşünüyoruz.” dedi.

2-292.jpg

Ziyaretten ve derneğin kurulmasından dolayı çok memnun olduğunu belirten Okul Müdürü Nural Çam, “Mezun öğrencilerimizin böyle bir çalışma içerisine girmesi bizi çok mutlu etti. Genel olarak bütün okulların aradığı bir tabloyu bizim öğrencilerimizin de gerçekleştirmesi ve heyecanı ayrı bir güzellik. Biz siz mezun öğrencilerimizle inanıyoruz ki okulumuz için güzel etkinlikler, eğitim çalışmaları ve yardım çalışmaları gerçekleştireceğimize yürekten inanıyoruz. İnşallah 17.Mayıs.2015 günü mezun öğrencilerimizle sizlerin sayesinde kaynaşmış oluruz.” dedi.