Gerçekleştirilen toplantıya Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi mezunu yaklaşık 50 kişi bir araya geldi. Toplantıya katılan mezun öğrenciler tek tek kendilerini tanıtarak, birbirlerini tekrar tanıma ve hatırlama imkânı oluştu.

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Anıl Pektaş öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda dernek kurucu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı, derneğin tüzüğü, kuruluş amacı ve önümüzdeki günlerde yapacağı faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Derneğin resmi olarak bütün kuruluş işlemlerini tamamladığını belirten Dernek Başkanı Anıl Pektaş; “Derneğimize ait web sitesi ve sosyal medya hesaplarının açılışını gerçekleştirdik. Aydın dışında bulunan arkadaşlarımızın bu hesaplardan derneğimizi takip etme imkânları olacak. Üye kayıt formlarına bu sosyal medya hesaplarından ulaşabilecekler ve aidatlarını da derneğimiz adına açmış olduğumuz banka hesabına havale yapabilecekler. Derneğimize adına yatırılan her türlü aidat ve bağışlar okulumuz öğrencilerine yönelik eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacaktır” dedi.

1-221.jpg