Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu Müjdat Gezen"in ünlü oyunu "Artiz Mektebi"ni Sökeliler için sahneledi. Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen tiyatro oyunu yoğun ilgi görürken, Söke"nin amatör tiyatrocuları izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı ve Söke Belediye Meclis Üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 250 kişilik izleyici topluluğu tarafından izlenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Sökelilere teşekkür eden Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni ve Söke Belediye Meclisi Kültü Komisyonu Başkanı Hüseyin Akkaya; “Yıllar önce temelini attığımız Şehir Tiyatromuz istediğimiz kurumsal yapıyı kazandı. Tiyatroya gönül veren gençler ile hazırladığımız oyunları izleyicilerimiz ile paylaşmak bizlere mutluluk ve heyecan veriyor. Bu mutluluk ve heyecanımıza ortak olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
2 Perdelik Komedi oyununu başarı ile sahneleyen Söke Belediyesi şehir Tiyatrosu ekibinde; Fatih Akkentli (Zampara Recai-Rasim Bey-Beytullah-Özürlü Çocuk), Yasemin Yavaşoğlu Düz (Gaddar Melahat-Beyhan Hoca-Laz Kadın-Özrülü Çocuk Annesi), Barış Çeşmeci (Şan Hocası-Neveser Hanım), Nurten Işık (Selma-Nilay Domdom-Öğrenci), eftal Pullukçu (Taylan Efendi), Ali Bosnalı (Baba), Zehra Civelek (Nesrin), Alp Evkuran (Ali), İbrahim Bosnalı (Müdür), Sühan Karaçelik (Diksiyon Hocası-Bale Hocası), Seda Yanık (Yasemin-Mine-Kızöğrenci-Filiz), Muzaffer Baş (Arif), Samet Güngör (Ersin-3.Erkek Öğrenci), Haydar Güngör (Kemancı-2.Öğrenci), Can Seçkiner (Gaffur-YarımAhmet-1.Erkek Öğrenci), Gülistan Bozkurt (Şule-2.Balerin) yer aldı.
Tiyatro oyunu sonunda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı başta tiyatro yönetmeni Hüseyin Akkaya başta olmak üzere tüm oyuncuları kutladı ve başarılar diledi.