AYDINPOST ÖZEL-Matematiği gözünde büyüten hatta başarısızlıktan dert yananlara özel ders uygulamalarıyla hizmet vermeye başlayan Kayabaşı Dershanesi faaliyete başladı.
Aydınlı veli ve öğrencilere "oh" dedirtecek ders çözümleri ve 10 kişilik uzman eğitim kadrosuyla PTT Başmüdürlüğü binasında hizmete başlayan Kayabaşı Dershanesi, 500 metrekarelik bir alanda 12"şer kişilik sınıflarıyla öğrenim veriyor.
Aydınlı pek çok öğrencinin de yakından tanıdığı Metin-Yeşim Kayabaşı ve Abdullah Çetin"in kurucusu olduğu eğitim kurumu, etik ve çağdaş değerleri ön planda tuttuğu gibi, sevgiyi her şeyin temeline oturtarak kendine özgü kurumsal kimliğiyle yeni bir çizgi.
12 kişilik homojen sınıflarda her hafta yapılan tarama sınavlarıyla dikkat çeken Kayabaşı Dershanesi"nde sonuçlar "Çan eğrisi" sistemine göre değerlendiriliyor. Grup psikolojisi içerisinde rekabet ortamının yaratıldığı dershanede parola ise “Öğretene kadar eğitim.”
"Mezun öğrencilere özel" haftada 12 saat matematik, 12 saat sözel ve 12 saat da etüt uygulama programının uygulandığı Kayabaşı Dershanesi, "artık matematik sorun değil" diyerek henüz kayıt olmamış öğrencileri kuruma davet ediyor!