G.SARAY"IN genç yıldızı Arda Turan, Beşiktaş maçı sonrası “2. kaptan olmam” açıklamasıyla pazubandın Lincoln"e verilmesine kırıldığını ima etti. G.Saray"da yıllardır hiyerarşi içerisinde değişen kaptanlık, Lincoln"e pazubandın verilmesiyle tartışma konusu olmuş, takımın gençleri Sabri ve Arda bu olaya bozulmuşlardı. Arda tatil öncesi Beşiktaş galibiyetinin de etkisiyle “Bu saatten sonra sahada 2. kaptan olmam. Maça kaptan çıkarım ama kimseden sahada pazubandı almam” diyerek duyduğu kırgınlığı belirtti.

BEŞİKTAŞ maçıyla ilgili olaraksa “Zor bir sistemle oynuyoruz. Ama takım bütünlüğünü sağladık. Gereken galibiyetleri alıyoruz. İlk devre sakatlıklardan dolayı çok sıkıntı çektik. Hem sakatların iyileşmesiyle hem de tatille birlikte ligin ikinci yarısında istenen takım olacağız. Beşiktaşlı arkadaşlarımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Keşke onlar da maçı 11 kişi bitirselerdi. Holosko bana penaltı yaptığını biliyor. Zaten Rüştü abi ona sordu, o da darbe olduğunu söyledi. Haklı bir penaltıydı” diye konuştu.

SARI-kırmızılı ekibin kaptanı Ayhan ise Arda"nın açıklamalarıyla ilgili olarak “G.Saray"da kaptanlığın sorun olduğunu ben hiç görmedim. Biz bir aileyiz” derken maçla ilgili olarak ise şunları söyledi:

AYHAN: EMİNDİK

“TATİLE mutlu çıkmak istiyorduk. Taraftarlarımızın önünde bunu başardık. İyi futbol ortaya koyduk. Kazanacağımızı biliyorduk. Zaten hep önde olan taraf bizdik. Sonuç daha farklı olabilirdi.”