Bir zamanlar sadece vitrinleri süsleyerek müşteri çekmeye çalışan satış mağazaları gelişen teknoloji ile vatandaşın cebine kadar girmeyi başardı. İnajans geliştirdiği Clouds Web’in yeni bir özellik daha geliştirerek şipariş modülü oluşturdu. Yeni geliştirilen bu sistem sayesinde gerek satış yapacak olanlar gerekse alışveriş yapacak olanlar zaman ve mekan sıkıntısından uzak alışverişin keyfini yaşayabilecek. 
Kolay ve ekonomik maliyetlerle web sitesi oluşturma platformu Clouds Web, yeni özelliği Sipariş Modülü'nü duyurdu. Clouds Web'de yer alan Sipariş Modülü sayesinde kullanıcılar, siteleri üzerinden online olarak sipariş alabilecek. Bu sayede Clouds Web ile oluşturulan sitelerde sergilenen ürünler/hizmetler, kullanıcılar tarafından anında satın alınabilecek.

Paypal, Havale/Eft ve kapıda ödeme seçeneklerine, kargo bilgilerine, sipariş notlarına ilişkin detaylara zahmetsizce yer verilebilen platformda, site sahipleri online bildirim özelliği ile verilen siparişlerden anında haberdar olabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Clouds Web’in Kurucusu Mert Şener, “Clouds Web ile oluşturulan web siteleri, HTML5 ve responsive (duyarlı) tasarım alt yapısına sahip olduğu için ziyaretçiler, sadece bilgisayarlar üzerinden değil, cep telefonları, tabletler ve diğer mobil cihazlardan da sorunsuz bir şekilde sipariş verebilecek. Böylelikle Clouds Web kullanıcıları, her an, her yerde kolaylıkla gelir elde edebilecek. Kısa bir süre için Clouds Web lisansıyla birlikte hediye edilecek olan Sipariş Modülü için kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden hizmetten faydalanabilecek. İsteyenler ücretsiz deneme hesabı oluşturmak ve fırsatlardan yararlanmak için http://www.clouds.com.tr/web/website/ adresini ziyaret edebilir” diyerek amaçlarının hem firmalara hem de oturduğu yerden alışveriş keyfi yaşamak isteyenlere kolaylık sağlamak olduğunu belirtti.