6 yıl aradan sonra ilk kez tv8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var mı?" programına katılan ünlü şarkıcı Fedon'dan çarpıcı açıklamalar...
TV8’de hafta içi her sabah canlı yayımlanan Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına konuk olan Fedon "Bundan böyle hiçbir programa bağışta bulunmadıkları sürece çıkmayacağım" dedi.

Fedon şöyle konuştu:

“Bundan sonra ekrana çıkmayacağım. Ben herkesten daha çok Türk daha çok milliyetçiyim. Benim dedem Çanakkale’de şehit olmuş. Çıktığım programlarda Mehmetçik Vakfı’na bağış yapılmasını istiyorum. Ama bunu istediğim için bana söylemediklerini bırakmadılar. Kimliğimden dolayı… Ben altı yıl aradan sonra ilk kez size çıktım. Hiçbir talepte de bulunmadım. Çünkü çok kaliteli program yapıyorsunuz. Ama sizin dışındaki hiçbir programa bağışta bulunmadıkları sürece çıkmayacağım. Ağustosta 66 yaşında olacağım. Ölmeden görmek istediğim şeyler var. Ölmeden önce gayrimüslimlerin kamuda çalıştığını görmek istiyorum. Bu hükümetin yaptığı çok güzel şeyler var. Kulağımda Türk bayraklı küpe taşıyorum.”