Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, ''Kentte art niyetli insanların bulunmasına da, barınmasına da müsaade etmeyeceğiz'' dedi.
Kurt, Aydın Emniyet Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, 2010- 2011 eğitim öğretim yılının ikin yarısının tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da da başladığını belirterek, velilerden geçen dönemde polis güçlerine verdikleri desteği aynı şekilde devam ettirmelerini istedi.
Aydın halkıyla birlikte okulların çevresini huzur bölgeleri ilan edebileceklerini ifade eden Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Oralarda sadece öğrencilerimiz bulunsun. Orada öğrencilere zarar verecek insanların bulunmaması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Olması muhtemel neler varsa onlara göre tedbirler alıyoruz. Aydın halkı bize çok destek verdi. İnşallah bu dönemde de okullarımızda herhangi bir sıkıntı yaşanmadan öğrencilerimiz rahat ve huzur içerisinde okullarına devam edecekler.''

-İHBAR HATTI BEKLENENİN ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR-

Kurt, ihbar hatlarının beklenenin de üstünde çalıştığını, vatandaşın desteği olmadan arzu ettikleri şekilde başarılı olmalarının mümkün olmadığını söyledi.
Vatandaşların desteği sayesinde Aydın'da güzel işler yaptıklarını anlatan Kurt, ''Kentte art niyetli insanların bulunmasına da, barınmasına da müsaade etmeyeceğiz. Bunların önlenmesi için de neler lazımsa yapıyoruz. 18 yaş altı gençlerimizle özellikle ilgileniyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkarsak, geleceğimize de sahip çıkarız. Bunu da tüm Aydın halkı ile birlikte yapacağız. Aydın halkının tüm güvenlik güçlerine yardım etmesi ve destek olması lazım'' diye konuştu.