Bülent Ersoy, sürpriz bir kararla eşi Armağan Uzun"dan boşanmak için dava açtı. Bugüne kadar birçok kez Ersoy ile boşanmanın eşiğine gelen ve her defasında susmayı tercih eden Armağan Uzun, avukatı Yavuz Oran"ın yanında sorularımı yanıtladı.

Neden boşanıyorsunuz?

Devamlı aynı suçlamalarla karşı karşıyaydım. ”Ona mı baktın buna mı baktın, niye geç kaldın“ Yapmadığım bir şeyle ilgili sürekli suçlanıyordum. Bu yüzden kavgasız bir günümüz olmadı. Buna tahammül edemedim

Kaçamak iddiaları?

Kaçamak.. Bunlar son derece doğal şeyler. Uluorta yapılacak şeyler değil. Öyle bir niyetim olsa bunu dört duvar arasında yaşardım.

Bülent Hanım sana güvenmiyor muydu?

Evet. Bu yüzden ben tecavücü Coşkun konumuna düştüm.

Hep Ersoy"un eşi olarak anılıyordun. Bundan sonra seni neler bekliyor?

Asıl yüzler boşandıktan sonra ortaya çıkacak. Bazı insanlar bana Bülent Hanım yüzünden mecburiyetten mi saygı duyuyor göreceğim.

Boşandıktan sonra işlerini engelleyeceğini düşünüyor musun?

O yönünü düşünmek bile istemiyorum. Ama çoğu insanın kafasında bu soru var. Çünkü bu camiada şöyle bir şey var. Güçlü her zaman güçsüzü eziyor. Bunu Bülent Hanım"a yakıştıramam. Ama her şeyi birlikte göreceğiz.

Maddi yardımı olmuyor muydu?

Olmaz olur mu sonuçta o benim eşim. Giysilerimde yardımı oluyordu. Bana almış olduğu ufak tefek hediyeler oluyordu. Saat aldığı yazılmıştı o doğru. Ama öyle araba, ev gibi şeyler almadı. Benim böyle bir talebim olmadı.

Harçlık veriyor muydu?

Ben istemezdim ama o zorla verirdi. ”Sen benim eşimsin kimsenin yanında mahçup olma. Bir yere gidersin yanında para olsun“ derdi.

Ne kadar verirdi?

Maksimum bin YTL.

Bülent Hanım hayatına giren erkekler unutuldu..

Ben onlardan avantajlıyım. Müzikle uğraştığım için insanların beğenisini topluyorum. Kaybolup gideceğimi düşünmüyorum. Az da olsa kıyıda köşede anılacağımı düşünüyorum.

Sizin aslında cinsel anlamda bir şey paylaşmadığınız, yazıldı.. Aynı yatakta bile yatmıyormuşsunuz.

Niye aynı yatakta uyumayalım ki. Sonuçta biz evliyiz. Bülent Hanım son derece sağlıklı bir bayan ben de çok sağlıklı bir erkeğim. Bu cevap yeterli herhalde. 5 yaşındaki çocuk bile Bülent Hanım"ı tanıyor. Nasıl yapıda olduğunu gelmişini geçmişini bilerek onunla evlenmeyi kabul ettim. Ama birileri manalı bakışlar atıyordu ama bunlar da normaldi. Zaten insanların bakışları her şeyi anlatıyor. Bu yüzden psikolojim ister istemez bozuldu.

Kararı ne zaman aldınız?

Üç hafta önce. Bülent Hanım avukatı Aydın Kurban"ı arayıp eve çağırdı. Bülent Hanım"la bana bir sözleşme hazırlayıp imzattı. Sözleşmenin konusu ” Boşanma kararı aldığımız günden itibaren bu zamana kadar yapılan kazançlar ve bu saatten sonra yapılacak kazançlardan birbirimizden hiçbir hak talep etmeyeceğiz “ şeklindeydi. Bana sordu bir şey istiyormusun diye ben de ” hayır “ dedim. Bu sözleşmeyi üç hafta önce imzaladım. Üç haftadır hiç görüşmüyoruz.

Vatan