Ece Sükan, Jamiroquai konserinde olay çıkarıp konser yetkililerini suçlamıştı ama işin rengi başkaymış... Görgü tanıklarının anlattığına göre, olay şöyle gelişti:

Avaz avaz bağırdı

Konsere giriş bilekliklerini arkadaşlarına vererek çok sayıda dostunu VIP Lounge'a sokmaya çalışan Sükan ve sevgilisi Ediz Elhadef, görevliler tarafından uyarıldı. Sükan; tartışmaya başladığı Turkcell görevlisini tartakladı. Turkcell Lounge'un basamaklarında avav avaz bağıran Sükan'ı sakinleştirme çabası sonuç vermeyince; görevli olay yerinden uzaklaştırıldı. Alkollü oldğu sanılan Sükan'ın "O çocuk benden özür dilesin!" ısrarı üzerine özür de geldi ama ünlü manken, "Sen kim oluyorsun da misafirlerimi almıyorsun?" diyerek tartışmayı sürdürdü, bir kez üst düzey görevlileri tartakladı. Sükan, güvenliğin müdahalesiyle alandan uzaklaştırıldı.

Böyle saçmalık görmedim!

Ece Sükan, olayı Twitter'a şöyle aktarmıştı: "Geri zekalı bir çocuk, tuvalete gidip gelince bizi geri almayarak Turkcell'in kendini bir şey sandığını kanıtladı. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Beceriksiz, bilgisiz ve akılsız Turkcell görevlisi; gecemizi bitirdin! Vip-mip değil olay, tuvalete gittik suçumuz bu!"