Akat'ı yerde yatarken gören arkadaşları başında uzun süre ağladı. Yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerinden geçen Akupunktur Uzmanı Dr. Feridun Öncel yaptı.

Kaza öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Valilik kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen Şanlıurfa Kız Lisesi öğrencisi Aysel Akat'a, Murat Aziz yönetimindeki 63 KT 731 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Akat'a, ilk müdahaleyi bu sırada olay yerinden geçen Şanlıurfalı Akupunktur Uzmanı Dr. Feridun Öncel yaptı. Öncel, yaralı öğrenciye kıpırdamamasını söylerken, bölgede görevli polisler de 112' yi arayarak ambulans istedi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bu sırada aynı bölgeden geçen bir grup kız öğrenci, yerde yatan yaralının kendi sınıf arkadaşları Aysel Akat olduğunu görünce şoke oldu. Gözyaşı döken kız öğrenciler, bir yandan kazanın nasıl olduğunu sorarken, bir yandan da durumu telefonla Akat'ın ailesine bildirdi. Bir süre yerde yatan Akat, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından sedyeye konulup, tedavi için Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü.

Tedavisine başlanan Akat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya yol açan sürücü Murat Aziz ise ifadesine başvurulmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.