Borç batağına saplanan Alman aşçı, iş arkadaşını para için öldürerek yemek hazırlar gibi lime lime doğradı. Daha sonra bu parçaları nehre attı.

Borç batağındaydı

- Almanya"nın Münih kentinde insanın kanını donduracak türden bir cinayet işlendi. 40 yaşındaki Heiko K. isimli aşçı evliliği bittikten sonra hızlı yaşantısı yüzünden borç batağına saplandı. 70 bin euro borcu olan adam, ülkeyi terk ederek Güney Amerika"ya yerleşme kararı aldı. Ancak bunun için de kendisine para gerekiyordu. Birlikte çalıştığı meslektaşı Mark Schindlbeck"ten borç parası istedi. İş arkadaşı buna yanaşmayınca Heiko paranın tek çaresinin yakın arkadaşını öldürmek olduğuna karar verdi.

Yemek yapar gibi

- 36 yaşındaki Mark"ın yaşadığı apartmana giren Heiko, meslektaşının başına sert bir cisimle iki defa vurarak öldürdü. Soğukkanlı katil daha sonra yemek yapar gibi arkadaşını küçük küçük parçalara ayırdı. Ardından da lime lime doğradığı arkadaşını torbalara doldurarak Isar Nehri"ne attı. Mark"ın gövdesi Çek Cumhuriyeti"nde bulundu. Olayı araştıran polis anormal davranışlar sergileyen Heiko"yu tutukladı. Aşçı şimdi ömürboyu hapisle yargılanıyor. Kurbanın başı ve vücudunun diğer kısımları bulunamadı.

AYNI MUTFAKTAYDILAR

Münih"in önde gelen restoranlarından birinde aşçılık yapan Heiko K. öldürdüğü Mark Schindlbeck ile yıllardır aynı mutfağı paylaşıyordu.

Milliyet