Z.T. (32), 4 ay önce evlendiği ve kendisinden sürekli değişik fantaziler talep eden eşi O.T.’ye (37) boşanma davası açtı. Eşinin isteklerini kabul etmediği zaman şiddet gördüğünü iddia eden Z.T., mahkemeden “tedbir” talebinde de bulundu. Başvuruyu değerlendiren Ankara 4’üncü Aile Mahkemesi Hâkimi Dursun Genel, davacı kadını haklı buldu. Hâkim, fantezi meraklısı koca hakkında 2 ay evden uzaklaştırma ve iletişim araçlarıyla karısını rahatsız etmeme cezası verdi.

Üstsüz gez
Z.T.’nin dava dilekçesinde şu iddialar yer aldı: “Evlendikten kısa süre sonra kocam özellikle cinsel yaşamımızla ilgili, inanılmaz isteklerde bulunmaya başladı. Her gece yatağa yattığımızda bana akıl almaz cinsel fantezilerini anlatıyor. Bu fantazileri birlikte yapabileceğimizden bahsederek, beni normal olmayan bir cinsel yaşamın içine çekmeye çalışıyor. Ayrıca normal olmayan bir şekilde ilişkiye girmeye çalışıyor. Örneğin bir defasında bana ‘Antalya’ya gidelim sen plajda üstsüz gez, mini etek giy, herkes sana baksın ben izleyeyim’ teklifinde bulundu. Bunları söylerken kendisinden geçiyor.”

Grup yapalım
“Eşim fantazileri anlatmakla kalmıyor, uygulamak istiyor. Mesela bir gün yatakta, ‘Ben bir arkadaşımı getireyim sen de bir arkadaşını getir grup seks yapalım’ teklifinde bulundu. Kabul etmeyince tartışma çıktı. Bu isteklerine karşı çıkınca şiddet uygulayıp tehdit ediyor. Boşanmak istiyorum, 25 bin lira maddi, 25 bin lira manevi tazminat talep ediyorum.”

Hürriyet