Atv'de "Zor Karar" adlı yarışmayı sunan Ahmet Çakar Medyatik programında çekimler sırasında başından geçen ilginç bir olayı şöyle anlattı: "Bir yarışmacıdan fena halde şüphelendim. Sanırım üzerinde teknik bir donanım vardı. Soruları sürekli tekrarlatıp, zaman kazanıyor gibiydi. Yüzüğüne doğru filan eğiliyordu böyle... Sanki dışarıdan bir yerden bir cihaz yardımıyla yardım alıyordu. Bir, iki, üç... Baktım olacak gibi değil. Araştırma yaptık ve tahminimiz doğru çıktı. Bu bölümün çekimini iptal ettik tabii..."


AHMET ÇAKAR : RUH SAĞLIĞIM MÜKEMMEL DEĞİL

Yüksel Aytuğ'un "Doktorluk, hakemlik ve televizyon sunuculuğu... Bunlardan sadece birini yapabilmenize imkan tanınsaydı, hangisini seçerdiniz?" sorusunu Ahmet Çakar, " Hiçbirini, Yaşlandım artık. 20'li yaşlardan beri adrenalin bağımlısıyım, 25 yıl kelle koltukta yaşamış, hakemlik yapmış bir insanım. Ruh sağlığımın mükemmel olma şansı yok. Uzun vadede bu işler mutsuzluk verir, ki tersini söylerse yalandır." diye yanıtladı.



AHMET ÇAKAR: ARKADAŞIMA OTOPSİ YAPTIM

Yüksel Aytuğ'un, Nefise Karatay'a "MAT dizisinde bir adli tıp görevlisini canlandırıyorsun. Hiç otopsiye girdin mi?" sorusunu yönelttiği sırada Ahmet Çakar, sohbete katıldı. "1986 yılında Kastamonu'da olduğum sıralarda Kastamonuspor'da oynayan bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş. Adli tabip izinli olduğundan otopsiyi benim yapmam istendi. Arkadaşımın kafatasını kesip beynine baktım..."


AHMET ÇAKAR: İBRAHİM HAİN BİRİ DEĞİL

Ahmet Çakar gündeme damgasını vuran " İbrahim Tatlıses-Yıldız Tilbe arasında canlı yayında yaşanan polemiği şöyle değerlendirdi:
"Son derece üzücü bir olay, konuşulanlar hiç hoş değil. O saatte kadın, erkek, çocuk herkes seyretti. Ama macun tüpten çıktı bir kere. Ben İbrahim'i tanırım. Hain biri değildir, mutlaka telafi edecektir."

GAZETEPORT