Yaklaşan yerel seçimlerin stresine girdiği öne sürülen, dört yıldır Nazilli"ye bağlı Bayındır Köyü"nün muhtarlığını yapan evli ve 2 çocuk babası Mesut Güzel(47) Nazilli Devlet Hastanesine Kontrol için geldikten bir süre sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Eniştesinin ölüm haberini alan kayınbirader Mehmet Altun"da (48) kalp krizi geçirince aynı anda iki dram birden yaşandı.
Edinilen bilgiye göre; Çarşamba günü rahatsızlandığını ve kalbinin sıkıştığını söyleyerek Nazilli Devlet Hastanesine gelen ve burada doktorlara muayene olarak kalbi için efor testi yaptıran Muhtar Mesut Güzel daha sonra evine gitti. Akşam saatlerinde tekrar rahatsızlanarak Nazilli Devlet Hastanesi acil servisine gelen Muhtar Güzel, doktorların gerekli kan tahlillerini ve tetkikleri yapmasının ardından evine gönderildi. Gece yarısı tekrar rahatsızlanan ve akrabası ile hastaneye getirilen Muhtar Mesut Güzel, doktorların muayenesi sırasında kalp krizi geçirmeye başladı. Hemen kalp masajına başlayan doktorların 45 dakika süren çabası sonuç vermedi. Saat 03.45 civarında solunum ve dolaşım yetmezliğine bağlı olarak Mesut Güzel"in hayati fonksiyonları durduğu belirlendi. Olayda sonra hastaneye gelen Muhtarın yakınları sinir krizleri geçirerek hastaneyi suçlu bulduklarını belirttiler. Eniştesinin ölüm haberini alan kayınbirader Mehmet Altun"da kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hemen müdahale altına alınan Altun ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Muhtarlarının ölüm haberini duyan tüm Bayındır köylüsü ve ailesi hastaneye akın ettiler. Muhtar Mesut Güzel"in köylüleri de hastanenin suçlu olduğu eleştirisini dile getirdiler . Ertesi gün Cumhuriyet Savcılığı tarafından otopsisi yapılan Muhtarın solunum ve dolaşım yetmezliğine bağlı olarak kalp krizinden öldüğü anlaşıldı.
Köylüler ve muhtarın yakınları Muhtar Mesut Güzel"in 2004 seçimlerinde aday olduğunu ve seçimleri kazanarak dört yıldır muhtarlık yaptığını tekrar seçimlere gireceğini belirterek “Yaptığı iyiliklerle ve köydeki yararlı çalışmaları ile tanınan muhtarımız son zamanlarda azaları ile sıkıntı yaşamıştı. Kendisine yakın olan birkaç aza arkadaş ondan uzaklaşmıştı. Bu nedenlerden dolayı sıkıntı yaşadığını ve seçim stresine girdiğini biliyoruz. Bu stres ona kalp krizi geçirtmiş olabilir” dediler.
Muhtarın cenazesi, öğretmen oldukları öğrenilen ve uzakta görev yapan iki çocuğunu gelmesi için Cuma gününe kadar bekletildikten sonra Bayındır köyünde öğle namazına müteakiben düzenlenen Cenaze Namazının ardından defnedildi.