Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç"a yönelik suikast girişimi iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde önceki gece ilginç bir gelişme yaşandı Arınç"a yönelik eylem girişimi iddiasının ortaya çıkmasının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, bölgede çok yoğun güvenlik önlemleri aldı. Başta İstihbarat Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi"ne bağlı sivil polis ekiplerinin yanı sıra Asayiş Şubesi"ne bağlı Yunus timleri de bölgede yoğun denetime başladı. Önceki gece 03.00 sıralarında Çukurambar bölgesinde bir araçtan şüphelenen polis ekipleri, park halindeki bir aracın içinde iki kişi olduğunu gördü.

SALLANAN ARAÇ
Polis ekipleri sürekli sallandığı gözlenen "kuşkulu" araca dikkatle yaklaşarak kapılarını açınca hiç ummadıkları bir manzarayla karşılaştı. Arka koltukta çırılçıplak durumda sevişen çiftle bir anda göz göze gelen ekipler, şaşkın âşıkları gözaltına alarak sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi"ne götürdü.

SERBEST KALDILAR

Burada da ifadeleri alınan iki âşık serbest bırakıldı. Olay yerinin Arınç"ın ve birçok siyasetçinin evlerine yakın olduğu öğrenildi./milliyet