Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı bir nikahta gündeme geldi.
 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş'in kızı Fatmanur Ödemiş ile Esat Mahmut Akgöz çiftinin nikah törenine katılan ve gelinin şahitliğini yapan Arınç, çocuk sayısı vermedi.
 
Arınç, "Başbakanımız her gittiği yerde bunun sayısını söylüyor. Ben sayı söylemiyorum. Allah en hayırlısını ve nasip olduğu kadarını bu güzel aileye nasip etsin" dedi.
Haberin devamı ↓reklam
 
Arınç, şahitlik yaptığı nikahtaki konuşmasında, şunları söyledi:
''Evlilik toplumun temeli. Bu temel ne kadar güçlü olursa toplum da o kadar dayanıklı ve güçlü olur. Güzel evlilikler oldukça toplum da güzel yolda olur. Biz çiftimizin birbirlerini daha çok sevmelerini, birbirlerine daha çok güvenmelerini istiyoruz.
 
Her gün böyle olmayabilir. Zaman zaman sıkıntılar üzüntüler de olur. O günlerde de sabrederek birbirlerine daha çok bağlanarak inşallah güzel günlere kavuşurlar. Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar versin.
 
Başbakanımız her gittiği yerde bunun sayısını söylüyor. Ben sayı söylemiyorum. Allah en hayırlısını ve nasip olduğu kadarını bu güzel aileye nasip etsin. Edepten, iffetten, ahlaktan onları mahrum etmesin.''