İzmir’İn Gaziemir İlçesi’nde, astım rahatsızlığı bulunan Bekir Sarıtaş arı sokunca fenalaştı, yardıma koşup kendisini hastaneye götüren komşusunun otomobilinde yaşamını yitirdi. Hastanenin acil kapısına sadece 10 adım kala otomobilde son nefesini veren Sarıtaş, savcının talimatıyla bu şekilde Ali Tıp Kurumu’na götürüldü. 
 
Olay bugün saat 15.15 sıralarında Güziemir, Sarnıç Semti 14 Sokak 14 numarada meydana geldi. Urla İlçesi’ndeki sanayi sitesinde kaportacılık yapan 39 yaşındaki Bekir Sarıtaş, evinin çatısında kaynak yapmaya başladı. Bu sırada sol kolundan arı sokan bir çocuk babası Bekir Sarıtaş, hemen evine inip durumu eşi Ayşe Sarıtaş’a anlattı. Ayşe Sarıtaş’ın koluna buz tedavisi yaptığı, astım rahatsızlığı da bulunan Bekir Sarıtaş, bir süre sonra evin ortasında bayıldı. Hemen komşusu Hüseyin Karagöz’ün yardımına koştuğu Bekir Sarıtaş, otomobile alınıp özel bir hastaneye götürüldü. 
 
ACİL KAPISINDA ÖLDÜ Penisilin alerjisi de olen Bekir Sarıtaş, otomobille getirildiği hastanenin acil kapısına sadece 10 adım kala yaşamını yitirdi. 
Eşini gözleri önünde kaybeden Ayşe Sarıtaş, gözyaşlarına boğulurken, polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, otomobilin arka koltuğundaki Bekir Sarıtaş’ın öldüğünü belirledi. Nöbetçi savcının talimatıyla Bekir Sarıtaş’ın cenazesi, aynı otomobille otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. 
 
15 DAKİKADA ÖLDÜ Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ayşe Sarıtaş, "Çatıda uğraşırken ’arı soktu’ diyerek aşağı indi. Hemen buz sürdük. Alerjisi olduğunu söylüyordu. Astım rahatsızlığı da vardı. 15 dakika içinde nefes alamayıp bayılınca hastaneye götürdük ama kaybettik" dedi. (dha)