G.SARAY yönetimi, Arda Turan"ın omzuna bir yük daha vermeye hazırlanıyor. 22 yaşındaki yıldıza sezon başında kaptanlığı teslim eden yönetim, genç futbolcudan takımdaki yabancılar ile yerliler arasında köprü kurmasını isteyecek.

BU hafta milli yıldızla görüşecek olan yönetim, Arda"dan daha fazla fedakârlık isteyecek ve takımla daha çok ilgilenmesi gerektiğini bildirecek. İzinli olduğu günlerde yurt dışına gitmesini uygun görmeyen sarı-kırmızılılar, Arda"nın bugünlerde İstanbul"da kalıp yabancı futbolcularla zaman geçirmesini bekliyor.

"KAPTANLIK YAP"

YÖNETİMİN bu toplantıda “Seni 22 yaşında kaptan yaptık. Şimdi senden takıma biraz daha kaptanlık yapmanı bekliyoruz. Bunun üstesinden de geleceğini biliyoruz” diyeceği bildirildi.

Bayanlarda dev derbi 15.00"te

BAYANLAR Basketbol Ligi"nin 6. haftasında dev bir buluşma var. Ezeli rakipler G.Saray ile F.Bahçe, bugün Ahmet Cömert Spor Salonu"nda 15.00"te karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler ligde 5 maçta elde ettiği 5 galibiyetle yenilgisiz lider. Sarı-kırmızılılar ise 3. haftada aldığı yenilginin dışında 5 maçta mağlubiyet görmedi. Dev karşılaşma GS TV ve D Spor"dan yayınlanacak. İki takım arasında erkeklerde oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle geniş güvenik önlemleri alınacak. vatan