Polat'ın sabah saatlerinde odasına çağırıp özel olarak görüştüğünü futbolcusunu maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle azarladığı öğrenildi. G.Saray Başkanı'nın Arda'yı sert bir dille uyardığı konuşmasında “Seninle daha önce de defalarca konuştuk. Yaşanabilecek tatsızlıklar halinde sakin olmanı hatta takım arkadaşlarını da sakin olmaya çağırman gerektiğini söyledik. Olay da haklı ya da haksız olman beni ilgilendirmiyor. Ne olursa olsun karşılık vermemeliydin. Maç öncesi yaşanan bu kavga nedeniyle takım sahaya gergin çıktı. Herhalde bu kaptanlık pazubandı sana ağır geliyor. Bu iki oldu. Üçüncüsünde affetmem” dediği belirtildi.

'DAUM, FRANCO'YU ÇOK İYİ ETÜT ETMİŞ'

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Cansun, kaleci Leo Franco'yu iyi etüt eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'u tebrik etmek gerektiğini söyledi. Daum'un Galatasaray'ın bundan önceki maçlarını iyi izlediğinin ortaya çıktığını kaydeden Mehmet Cansun, “Maçları iyi izlemiş. Leo Franco kendisine yapılan geri paslarında çok geç hareket ediyor. Bu önceki maçlarda çok problem olmadı, çünkü kendisine baskı yapan yoktu. Ama Daum, Kazım Kazım'a kaleciye sürekli pres yaptırarak bu zaafı çok iyi kullandı” şeklinde konuştu.

Maçtan önce gerilim başladı

Gergin bir atmosferde geçeceği beklenen F.Bahçe-G.Saray derbisi daha maç başlamadan kendini gösterdi. Arda ve Cristian ısınma sırasında birbirine girdi./yeni şafak